Italiensk håndværk og design er først og fremmest kendetegnet ved en exceptionel kvalitet, der er resultatet af en kultur, der igennem flere hundrede år har værnet om traditioner og håndværksmæssig kunnen i en helt uovertruffen grad. Stoltheden og glæden ved disse kombineret med en enestående sans for det æstetiske, der gennemstrømmer alt, der har hjemme i Støvlelandet, er garanti for fantastiske produkter.

Således er La Casa Italianas italienske lædertasker alle fremstillet i læder af højeste kvalitet og i det mest stilfulde og elegante design. Italien, og særligt Toscana, er kendt for produktion af lædervarer, der tager udgangspunkt i århundrede gamle traditioner, og på den måde er italienske lædertasker kendetegnet ved en dyb forankring i en håndværksmæssig tradition, der i den grad er perfektioneret. På smukkeste vis forenes historisk håndværk således med moderne design, mode og funktionalitet. Og en italiensk lædertaske fra La Casa Italiana er derfor til dig, der værdsætter kvalitet og den helt særlige historie, der ligger i traditionen, og som også bliver den, du selv skaber ved brug af din taske igennem mange år.

Når du køber en lædertaske fra La Casa Italiana og brand’et Tuscany Leather, får du et produkt, hvor der er tænkt på selv den mindste detalje. Tuscany Leather er en af Italiens bedst kendte taskeproducenter, og alle tasker er – uden undtagelse – håndsyede i det absolut bedste italienske læder. Resultatet er utroligt smukke og unikke tasker, der opfylder alle praktiske såvel som æstetiske behov, og som du vil have glæde af i mange år. Alle tasker er forsynet med ægthedsbevis med hologram, og du kan derfor være helt sikker på, at du får en original vare. Der gives desuden 24 måneders fuld producentgaranti på alle produkter.

Vi sælger kun lædertasker, kun italienske og alle håndlavede i hjertet af Toscana