Levering og fragt

Hos La Casa Italiana er vores fokus altid et fantastisk produkt til den bedste pris, og derfor har vi gratis fragt (standardlevering) på alle varer. Dette gælder for levering i Danmark, inklusiv Grønland og Færøerne.

For netop at kunne tilbyde den bedste pris på et virkeligt kvalitetsprodukt, afsendes alle vores tasker fra lager i Toscana, Italien. Fragten til Danmark tager normalt 3-5 hverdage (weekend og helligdage undtaget), men i perioder med særlig travlhed kan der tilkomme 1-2 dages ekstra leveringstid. Der kan også i særlige situationer opstå forsinkelser hos transportøren, som er ude af vores hænder. I disse tilfælde vil leveringstiden være en anelse længere. I forhold til levering på Bornholm og nogle mindre øer, kan leveringen være længere, typisk 4-6 dage. Vi afsender oftest samme dag eller dagen efter bestilling.

Din pakke bliver leveret direkte til din adresse, og hvis du ikke er hjemme ved modtagelsen, kan den blive leveret til en pakkeshop nær dig, hvor du så skal afhente den. Du vil få info om dette fra transportøren. Hvis du ikke afhenter din pakke indefor fristens udløb (typisk 14 dage), vil den blive tilbagesendt. Ønsker du pakken gensendt, forbeholder vi os i dette tilfælde retten til at opkræve et fragtgebyr, som svarer til de omkostninger, som vi har, ved at sende pakken til dig igen.

Vi sender primært med DHL, da de yder en pålidelig og effektiv service, men vi benytter også andre transportører som Fedex og GLS, hvis disse i et pågældende tilfælde kan yde en hurtigere levering.

La Casa Italiana bærer ansvaret for varerne, indtil de er modtaget hos dig, og vi trækker først din betaling på dette tidspunkt.