La casa italiana

Vi kan lige så godt indrømme det, vi er forelskede i Italien og alt, hvad det smukke land vækker i os. Lyden, når designer stilletterne tripper hen over brostenene i det historiske Rom og blander sig med Vespa scooternes drøn. Duften, når espressoen hældes op på en af de mange barer, hvor enhver italiener med respekt for sig selv har sin daglige gang. Synet, af de terracottafarvede husmure med de klassiske mørkegrønne skodder og en olivengren, der elegant snor sig om døråbningen, som om det er det enkleste i verden at vokse lige der. Dét er den følelse, vi gerne vil give videre, og dét er den følelse, som vi synes en smuk, håndsyet italiensk lædertaske emmer af.

Når du køber en taske hos La Casa Italiana, køber du en vare, der har en lang historie og tradition bag sig, og som er skabt med allerstørste respekt for netop disse. Udvælgelsen af det bedste læder, den naturlige indfarvningsproces, det smukke design, der rammer lige ned i italiensk mode og ikke mindst håndsyningens unikke karakter – alt sammen er det med til at skabe tasker, der udmærker sig på en helt særlig måde. Og det er tasker, som vi er stolte over at få lov til at forhandle i Danmark.


Bag La Casa Italiana står en lille dansk iværksættervirksomhed. Missionen er klar: Vi ønsker at tilbyde et fantastisk produkt til den bedste pris – altid ledsaget af uovertruffen kunderservice og med særlige fordele: Netop derfor har vi altid gratis fragt på alt og prisgaranti.

Benvenuti…