Bæltetasker, eller bum bags og fanny packs som de også kaldes, er et af de accessories, der i den grad har fået en revival i de seneste år. Den super funktionelle taske er gået fra et temmeligt uflatterende ry til en trendy og urban tilføjelse til outfittet, især på rejser, festivaller og til koncerter, hvor man har brug for at have de vigtigste ting med, samtidig med at kunne have hænderne fri.

Bæltetasken kombinerer på praktisk vis taske og pung, og det er helt sikkert derfor, at den igen er blevet så populær. Og nu vel at mærke i en hel anderledes og lækker udgave, der styles på en ny måde, nemlig ved at blive båret skråt over brystet som en crossover taske. På den måde kan du nemt have pung, nøgler, solbriller og mobiltelefon med dig i bæltetasken på en måde, der giver dig frihed til at gøre lige det, du har lyst til, uden at skulle tage alt for meget hensyn til at bære din taske. Og det på en stylet og absolut moderigtig måde. Du kan selvfølgelig også bære bæltetasken på den traditionelle måde rundt om maven, hvis det giver bedst mening i sammenhængen. En taske med flere funktioner er da ret smart.

Vi har valgt at tilbyde et lille udvalg af læder bæltetasker i lækreste italienske kvalitet. Læder er fantastisk komfortabelt og holdbart og dermed perfekt til tasker, der bruges meget, og som skal kunne tåle at komme med til lidt af hvert. Derfor er en bæltetaske i læder en investering, som du vil have glæde af i mange år, og som faktisk kun blivere flottere og flottere med tiden, sådan som det er karakteristisk for det bedste læder.festissimo.