Clutch tasken er uden tvivl den ultimative festtaske, der simpelthen er et must til den lille sorte sag såvel som til den lange smukke aftenkjole – og selvfølgelig dine lækreste stiletter. Den er desuden et perfekt eksempel på en af den slags accessories, hvor stil og funktionalitet går op i en højere enhed, og det er lige præcis det, der gør den til en uundværlig item i din garderobe.

Clutchen er en lille taske, som kan bæres i hånden, under armen eller over skulderen med den lange rem, som ofte kan tages af og sættes på, alt afhængig af hvilket look, du ønsker. Den har plads til telefon, makeup, pung og andre mindre personlige items, som du har brug for at have med dig til fester og events. Vel at mærke i en model, der opfylder dette behov, uden at gå det mindste på kompromis med det elegante og stilfulde udtryk, og som komplimenterer dit outfit uden at tage fokus fra det.

Vores clutch tasker i det lækreste læder er håndsyede i Italien, som i den grad er kendt for design og kvalitet. Og med en stærk forankring i italiensk mode, når den er bedst, får du en eksklusiv clutch, som du vil have glæde af i mange år. En investering i din garderobe, der kun bliver smukkere med tiden, og som oser af den helt særlige luksus, der er kendetegnet for de bedste Made in Italy produkter.

Vis
Ikke på lager
DKK649.00