En flot og stilfuld computertaske i læder er et must i enhver garderobe, og det er en investering, som du kan have glæde af i mange år. Computertasken i læder kombinerer på perfekt vis god stil og funktionalitet, og det er en taske, der på en super elegant måde dækker behovet for på praktisk og sikker vis at medbringe den bærbare computer, iPad og andre electronic devices, som der er brug for i dagens løb.

Til computertasken er der helt særlige krav til funktionaliteten, da den i virkeligheden udgør et af dine vigtigste arbejdsredskaber. Derfor skal den være designet med praktikalitet for øje, både når det gælder rummelighed og inddelingen i forskellige rum og compartments. Alt afhængig af hvor meget, du normalt har med dig, har vi selvfølgelig varianter, der kan opfylde de individuelle behov. Har du brug for en stor computertaske med plads til papirer og bøger ved siden af laptop’en, så bør du vælge en model med flere store rum og forskellige inder- og yderlommer til mindre ting som oplader, mobiltelefon, kalender, pung, nøgler og lignende. Har du alt, hvad du skal bruge i din bærbare computer, så kan du vælge en lidt smallere model med ét centralt rum og dertil lommer til lidt ekstra fornødenheder. Alle modeller har selvfølgelig både håndgreb og justerbar skulderrem, så du kan bære computertasken på præcis den måde, som passer dig.

Alle vores italienske læder computertasker er super elegante, stilfulde og eksklusive ned til mindste detalje. Du har både mulighed for at vælge den minimalistiske model i strømlinet design med rene linjer og fokus på de brede flader af lækkert italiensk læder, og den mere detaljerige retro inpirerede model med kraftige spænder. Computertaskerne findes desuden i modeller med en hård struktur, som de klassiske læder brief cases, og i et blødere design, der minder mere om en casual messenger bag. Og naturligvis med mulighed for at vælge mellem mange flotte farver.

Computertasken skal kunne tåle at komme med på farten, og derfor er vores lækre italienske computertasker lavet i det absolut bedste fuldkornede læder, der er den type, der egner sig allerbedst til tasker, på grund af holdbarheden og den helt emninente slidstyrke. Det er samtidig en utrolig smuk type læder, der simpelthen kun bliver flottere med årene. Udover det eksklusive look, vil du også blive glædeligt overrasket over, hvor behageligt et materiale, læder er. Følelsen ved at røre det og bære det, og ikke mindst duften, oser simpelthen bare af luksus. Og det vel at mærke til en pris, hvor alle kan være med, og hvor du virkelig er sikret value for money.

Computertasker og mapper

ASSISI – Retro læder laptop taske

DKK2,289.00