Crossover tasker til mænd, også kendt som crossbody tasker, er en af den slags accessories, hvor funktionalitet og god stil går op i en højere enhed. Det er en taske, der først og fremmest er karakteriseret ved et casual og afslappet look, og crossover tasker ses ofte som en moderne og urban tilføjelse til den stilbevidste mands outfit.

I en crossover får du en perfekt taske til dig, der er meget på farten, hvad enten det er i forbindelse med arbejde, studier, rejser eller fritid. Som navnet antyder, bæres den i den lange rem skråt over kroppen, og det giver dig den største grad af frihed, hvilket er super praktisk, når du f.eks. er på cykel, har andre ting at bære på osv. Samtidig er der plads til alle de vigtigste ting som telefon, pung, mindre electronic devices, en enkelt bog og lignende.

Stilmæssigt har vi crossover tasker til mænd i forskellige designs, lige fra den retro inspirerede taske med kraftige spænder i messing til den minimalistiske og strømlinede model i rene linjer. Og naturligvis med mulighed for at vælge lige præcis den farve, som passer til dig.

Vores crossover tasker er selvfølgelig i italiensk læder i uovertruffen kvalitet, og du får således en fantastisk holdbar taske, som sagtens kan holde til at komme med på farten hver dag i årevis. Læder bliver faktisk kun flottere med tiden, og en crossover taske fra La Casa Italiana i det lækreste italienske design vil derfor helt sikkert blive en klar favorit i garderoben. Vel at mærke til en pris, hvor alle kan være med, og hvor du får virkelig meget for pengene.

Vis
Ikke på lager
DKK1,179.00