Gladstone tasker, eller jordemodertasker som de traditionelt har været kaldt, er en ikonisk model med det super fede old school look, som er en af tidens stærke trends. En rummelig og dyb taske, som i den grad er vintage og retro inspireret, og som nu om stunder fås som en utrolig stilfuld moderne version af den kendte taske.

Gladstone tasker har altid været værdsatte for deres helt unikke funktionalitet og super praktiske egenskaber. Du kan have ikke så lidt med dig i en Gladstone taske, der typisk har et stort eller to mindre rum samt diverse lynlåslommer. Og den robuste udforming i det bedste italienske fuldkornede læder garanterer, at du kan medbringe både store og tunge ting, som f.eks. bøger, på en sikker og stilfuld måde. I den henseende minder Gladstone tasken om en rejsetaske, men med et look, som er helt sin eget.

Hvis du gerne vil have en taske, der stilmæssigt er lidt udover det sædvanlige, og hvis du er vild med retro look’et, så er det en Gladstone, du skal vælge. Vi har selvfølgelig flere forskellige lækre modeller, der alle fås i flere farver, fra klassisk mørkebrun til stilfuld sort og trendy cognacfarvet. Nogle i enkelt strømlinet design med rene linjer, og andre med masser af fede detaljer og features. Og alle i en prisklasse, hvor du får virkelig exceptionel kvalitet for pengene.