Vores nøje udvalgte sortiment af elegante og stilfulde herrepunge i læder af bedste kvalitet giver dig mulighed for at finde lige præcis den variant, som passer til dine behov og din stil. Og som det er tilfældet med alle vores andre lædertasker, er også læder herrepungene lavet af det absolut bedste italienske læder, håndsyede og designede med knivskarp funktionalitet for øje.

En god herrepung skal kunne indeholde kontanter, betalingskort, kørekort mv., men der er forskel på, hvor meget plads i pungen man har brug for. Derfor har vi både herrepunge med mange rum og inddelinger til dig, der har brug for flere forskellige funktionaliteter, og mindre punge, der er helt enkle i designet, og hvor der er plads til de mest basale kort og pengesedler. Har du kun behov for at medbringe kreditkort, har vi også et udvalg af læder kortholdere, der giver dine kort en optimal beskyttelse, samtidig med at de bare er flotte at se på. De er en af den slags accessories, der lige tilføjer outfittet det lille ekstra, og som derfor bør have plads i den stilbevidste mands garderobe.

Naturligvis er der i vores udvalg både sorte herrepunge og brune herrepunge i forskellige nuancer. Det giver mulighed for at vælge en model, der perfekt matcher skuldertasken, rejsetasken eller computertasken.