En læder rygsæk er absolut en af de mest praktiske tasker, du kan investere i, og når den samtidig er af det lækreste italienske kalveskind og i klassisk italiensk design, så er det en tilføjelse til din garderobe, som du vil have glæde af i mange år.

Vores læder rygsække til mænd fås i mange forskellige varianter, men vi har som altid fokus på tasker i udsøgt kvalitet, som kombinerer funktionalitet med et enestående design. Med en læder rygsæk fra La Casa Italiana får du således en utrolig holdbar og alsidig taske, der er perfekt til rejsen, shoppeturen, på studiet eller til arbejdsbrug. Og det vel at mærke i et eksklusivt og stilfuldt look, der ligger meget langt fra det, som mange forbinder en rygsæk med. En rygsæk er således ikke længere blot en praktisk genstand, men i højeste grad et fashion statement på lige fod med bum bag’en og messenger bag’en. En accessory, der udtrykker og understreger din stil og tilfører den et trendy look. Kort og godt er vores læder rygsække til mænd et luksus produkt til en pris, hvor alle kan være med, og hvor du virkelig får meget for dine penge.

Med en rygsæk får du en rummelig taske i funktionelt design med de helt rigtige praktiske detaljer som inder- og yderlommer, justerbare remme og lignende. Vælg imellem de større modeller i urbant look med mange rum og inddelinger, hvis du skal bruge rygsækken til studiet eller rejsen og har brug for at kunne have mange ting med dig. Eller vælg en mindre og mere minimalistisk model, hvis du altid vil have de vigtigste ting med dig i en taske, der på ingen måde står tilbage for håndtasken i forhold til lækkert design og stilfuldt udtryk.

Vis
Ikke på lager
DKK2,029.00