Shopper tasker er praktiske, alsidige og kendetegnet ved et afslappet casual look, der passer perfekt ind i den stilbevidste kvindes garderobe. Især hvis du vælger en af vores lækre modeller i det bedste italienske læder, der samtidig er super holdbare og en investering, som du helt sikkert kan have glæde af i mange år frem. Vel at mærke til en pris, hvor alle kan være med.

Shopper tasken er den ultimative hverdagstaske, som du kan have med overalt, og som har plads til det hele. Helt oplagt til shoppingturen, dagligdagens indkøb, på stranden og på tur i parken med medbragt picnic. Og selvfølgelig til studie, job og på weekendtur. Den rummelige udformning giver dig mulighed for at medbringe alt fra laptop og andre electronic devices til bøger, tøj og et ekstra par sko. Det er særligt oplagt, hvis du skulle få lyst til at udskifte stilletterne på vej hjem efter en lang dag.

Med dobbelte håndremme, som for de flestes vedkommende kan justeres op og ned i længde, er du sikret en taske, der kan tilpasses dine individuelle behov. Ofte fås shopperen også med en aftagelig skulderrem, som giver endnu større frihed og anvendelsesmuligheder. Kort og godt er shopper tasken funktionel mode, når det er bedst. Og selvfølgelig har du i langt de fleste modeller mulighed for at vælge lige præcis den farve, som passer til dig og dit look.