Hos La Casa Italiana har vi et stort udvalg af messenger bags og skuldertasker til mænd, fremstillet i det lækreste italienske læder i absolut bedste kvalitet. Det er tasker, der kun bliver flottere og flottere med tiden, og som er en investering, som du kan have glæde af i årevis.

En skuldertaske er en uundværlig item i enhver mands garderobe, netop fordi den på perfekt vis kombinerer funktionalitet og fashion statement. Vælger du en taske i læder, tilfører du dit outfit et elegant og eksklusivt look, og du vil samtidig mærke den helt særlige komfort, som et naturligt produkt som læder giver. Og naturligvis giver vores nøje udvalgte sortiment i skuldertasker til mænd dig mulighed for at finde lige præcis den taske, der passer til dit behov.

Vælg den klassiske rummelige messenger bag, når du har brug for at have rigelig med plads til laptop og andre elektroniske devices, og glæd dig over det super funktionelle design med forskellige rum og compartments i tasken, der gør det let at holde styr på alle de andre ting, som du har med dig. Messengertasken bæres perfekt over skulderen med brede stropper, og den kan selvfølgelig også bruges som crossovertaske, hvor den bæres skråt over brystet. Det er særligt praktisk, hvis du er på cykel i den indre by, eller på anden måde har brug for større bevægelsesfrihed. Det trendy urban look er bestemt også et plus på den stilmæsssige konto. Både for business manden og den studerende med sans for detaljen.

Har du brug for en mindre skuldertaske med plads til telefon, oplader, iPad, papirer og måske en bog, er det perfekte valg den lidt mindre, vertikale model med samme gode funktionalitet og et casual stilrent udtryk. Også her vil du hos La Casa Italiana få tasker med det bedste moderne design i lækreste italienske kvalitet, som sikrer dig en statement piece til en pris, hvor du får meget for pengene. Det giver således mulighed for udstyre garderoben med et lille udsøgt udvalg af tasker i forskellige farver og styles, som matcher dine forskellige outfits.

Vis
Ikke på lager
DKK1,179.00

Messenger bags og skuldertasker til mænd

ERIC – Herre håndtaske i læder med aftagelig skulderrem

DKK1,198.00