Vores læder tasker til tøj med ophæng, eller garderobetasker, som de også kaldes, er utroligt funktionelle, og lader dig komme til din destination med jakkesættet, skjorten eller den fine kjole i perfekt stand lige til at tage på. De flotte tasker har ophæng, så de kan hænges på en krog på hotelværelset, og til det nystrøgne tøj er der bøjle, så du kan være sikker på at transportere det på den mest skånsomme måde. Det er oplagt på forretningsrejsen eller på weekendturen, hvor dit bedste tøj skal være klar, når du ankommer.

Samtidig har taskerne med ophæng plads til toiletsager og et par andre essentielle accessories, så du kan rejse let på de korte ture, hvor der ikke er brug for så meget bagage. Brug også garderobetasken på den længere rejse i kombination med en kuffert, trolley eller rejsetaske, hvis du netop har brug for at medbringe et flot sæt tøj i perfekt stand.

Som det er tilfældet med alle vores tasker, er garderobetaskerne selvfølgelig i elegant og holdbart italiensk læder i lækreste moderigtige design.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.