At rejse med en læder trolley er en absolut stilfuld og elegant måde at rejse på, og udover det super flotte og eksklusive look, får du en baggage taske, der er fantastisk holdbar og modstandsdygtig, og som således kan følge dig på rejser i mange år fremover.

Trolley’en er særlig praktisk på flyrejsen, hvor den kan bruges som håndbagage, og vel at mærke en håndbagage, i hvilken du kan medbringe rigtigt meget. Det gør også trolley’en til et godt alternativ til kufferten, hvis du ikke skal være væk i længere tid og således ikke har brug for at have alt for meget med. Hjulene og det justerbare håndtag garanterer dig en utrolig praktisk og funktionel måde at fragte din bagage på, og de brede håndremme på både den vertikale og horisontale side af tasken, giver dig mulighed for lettere at løfte den. Både ved bagageind- og udlevering og i flyet, når trolley’en skal placeres i hylden over dig.

Vores trolleys har selvfølgelig et funktionelt design med både inder- og yderlommer foruden elastikremme indeni, så du kan holde styr på tøj og sko. Fóret er af bedste kvalitet og i en stil, der på smukkeste vis komplimenterer tasken. På den måde indtager læder trolley’en førstepladsen i den stilfulde og velklædte rejsendes garderobe.

Ønsker du en lidt mindre og mere fleksibel rejsetaske med samme gode funktionalitet som trolley’en, har vi et udsøgt udvalg af læder rejsetasker med hjul og justerbart håndtag. Alle selvfølgelig i det lækreste italienske design med mulighed for at vælge mellem flere flotte farver.