Der er simpelthen ikke noget flottere og mere eksklusivt en end lækker weekendtaske i læder i helt igennem udsøgt italiensk design. Vi har mange forskellige modeller, der alle fås i flere farver, og som alle er kendetegnet ved det super lækre og funktionelle design og den helt særlige komfort og holdbarhed, som kun den bedste kvalitet læder giver.

Weekendtasker og rejsetasker kombinerer på perfekt vis funktionalitet og god stil. De er et must til weekendturen og den korte rejse, hvor du har brug for at kunne medbringe tøj, toiletsager, laptop og lignende, uden at skulle køre rundt med en kuffert. Weekendtasken er utrolig rummelig, og du kan sagtens have meget med i den. Og det er bare meget mere praktisk at kunne bære den i hånden eller over skulderen, end at skulle køre med baggagen.

Perfekt til storbyferien, på flyrejsen som håndbagage og selvfølgelig på korte business ture, hvor det vigtigste skal med, uden at du skal gå på kompromis med stilen. Weekendtasken i læder oser af luksus, og den vil udgøre en gennemført elegant tilføjelse til dit outfit og din garderobe. Udover den praktiske funktion, skal du også se weekendtasken i læder som en eksklusiv accessory, som du vil have glæde af i mange år frem. Læder er som materiale særdeles holdbart og modstandsdygtigt overfor slid og hverdagsbrug, og selvfølgelig er alle vores tasker i italiensk fuldkornet læder, der netop er kendetegnet ved at være det bedste af det bedste til tasker, der skal bruges igen og igen.

Vores store udvalg af læder rejsetasker og weekendtasker giver dig den bedste mulighed for at finde lige præcis den model, som passer til dig. Alle modeller er yderst rummelige, og fås i større eller mindre varianter alt efter behov. Vælg en klassisk sort, en stilfuld mørkebrun eller en trendy cognacfarvet. Eller den super lækre røde, der simpelten er perfekt til kvinden, der ønsker en elegant tilføjelse til rejseoutfittet.

Alle vores weekendtasker og rejsetasker har funktionelt og komfortabelt håndgreb, og langt de fleste har aftagelige og justerbare skulderremme, så de kan tilpasses det individuelle behov. Alle har lækkert fór i bedste kvalitet, der passer perfekt til tasken eksklusive udtryk. De forskellige modeller er designet med forskelligt udtryk og funktionalitet for øje, og du kan således finde den helt enkle, minimalistiske og stilrene taske, den bløde duffle bag såvel som tasken med mange detaljer, lommer og features. Og det er blot at tage fat i os, hvis du har brug for hjælp til at finde den weekendtaske, som passer til dit behov.